- 500 גר' עלי תרד קצוצים או תרד קפוא קצוץ (מופשר וסחוט היטב)
- 3 כפות קצוצות פטרוזיליה
- 1 בצל לבן בינוני חתוך לקוביות
- 2 שיני שום כתושות
- 1 יח' בצל בינוני חתוך דק
- 3 ביצים L
- מלח / פלפל לפי הטעם
- לטגן בצל עד שמזהיב
- להוסיף שום ולהמשיך לטגן יחד במשך דקה
- להוסיף את התרד והפטרוזיליה + 3 כפות מים
- לבשל על אש נמוכה במשך כ-7 דק' ולערבב מידי פעם
- להוסיף תבלינים ולערבב שוב
- לשבור את 3 הביצים, כך שיכסו את כל הירק
- לבשל על אש בינונית במשך כ-5 ד' נוספות
(עד שהחלבון לבן ויציב) - (במידה ומעדיפים חלמון עשוי יש לבשל עם מכסה)
תודה לשף רן לביא על יצירת מתכון wellway
