- קולורבי בינוני מקולף וחתוך לרבעים
- 2 כרישה חתוכה לטבעות של 1/2 ס"מ
- 1 סלסלת פטריות פורטבלו חתוכות לרבעים
- 1 סלסלת פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
- 2 בצל גדול חתוך לרצועות
- 4 שיני שום כתושות
- 750 מ"ל מים
- 1 כף כורכום
- 1 כף קארי צהוב (אבקה)
- מלח / פלפל לפי הטעם
- לטגן בצל עד שמזהיב
- להוסיף כרישה וקולורבי ולבשל יחד תוך כדי ערבוב כ- 3 דק'
- להוסיף שום, פטריות ותבלינים ולבשל יחד תוך כדי ערבוב כ-10 דק'
- להוסיף מים עד לחצי מגובה הירקות ולערבב היטב
- לאחר רתיחה להנמיך לאש בינונית ולבשל ללא מכסה כ 15-20 דקות (עד שהקולורבי רך)
תודה לשף רן לביא על יצירת מתכון wellway
